miércoles, 19 de noviembre de 2014

Com parlar bé en públic









A principi de curs, la professora de comunicació oral escrita i digital ens va dir que ens tindríem que llegir un llibre titulat ''Com parlar bé en públic'' de Joana Rubio i Francesc Puigpelat. Ed. La butxaca. 


miércoles, 5 de noviembre de 2014

Sir Ken Robinson

Extret de google







Ken Robinson (Liverpool, Anglaterra 4 de març de 1950) és un educador, escriptor i conferenciant britànic. 





Doctor per la Universitat de Londres, investigant sobre l'aplicació del teatre en l'educació. Robinson és considerat un expert en assumptes relacionats amb la creativitat, la qualitat de l'ensenyament, la innovació i els recursos humans. A causa de la rellevància de la seva activitat en els camps esmentats, especialment en relació a la necessitat d'incorporar classes d'art al currículum escolar, va ser nomenat sir per la reina d'Anglaterra, Isabel II el 2003.

martes, 4 de noviembre de 2014

Web 2.0

Extret de http://es.slideshare.net/valentinacastilo/la-web-20-35224015

El concepte "Web 2.0" va ser esmentat per primer cop per O'Reilly Media el 2004, referint-se a la percepció que la segona generació de la Web es basava en comunitats i en serveis 
d'allotjament (hosting en anglès).


lunes, 3 de noviembre de 2014

RSS i agregadors de continguts

Extret de google






Els agregadors

Per fer el seguiment del que es publica en diversos llocs web o blogs fent confluir tots els fluxos informatius en un únic punt que ens permeti estar sempre al cas de totes les novetats utilitzarem agregadors de continguts.

Existeixen diversos tipus d’agregadors:
-Agregadors d’escriptori: es descarreguen d’Internet i s’instal·len en local. Un cop instal·lats hi anem agregant els canals que ens interessa seguir. El que agafarem de referència és Feed Reader
-Agregadors en línia: es troben a Internet i permeten agregar diversos canals. Hi accedim directament o els programem per rebre avisos o resums al correu electrònic, etc. Són diversos els agregadors disponibles, tot i que per començar a treballar us en recomanem tres: Feedly, Pulse.me i Commafed.

sábado, 1 de noviembre de 2014

Anàlisi d'un bloc educatiu

Extret de http://pixers.es/fotomurales/


He analitzat dos blocs educatius i a partir d'aquí he fet un petit treball d'investigació. 

  • Quins tipus de continguts hi ha publicats?
En els dos blocs d'educació infantil que he analitzat, trobem: Treballs fets a classe com manualitats, dibuixos i diverses activitats dins o fora l'escola. Per unaltre banda en l'altre bloc hi trobem pensaments i reflexions del professor/a d'educació infantil i articles que li han semblat interessants.

  • En quin format treballa els continguts? (vídeo, àudio, presentacions, text, imatges ,....)
Els continguts el treballen amb imatges, vídeos i texts.

Com crear un Site?



Extret de http://www.forlandsaas.com/tv-radio-webnews/







Es coneix com a Site al conjunt de pàgines web enllaçades que mostren diferents parts del mateix. En general els llocs poden ser d'empreses, serveis, informació, educació, tecnologia, etc. Els llocs sobre una persona solen cridar Pàgines personals (Home).


Generalment, els sites posseeixen una estructura similar, la qual cosa ens pot servir de vegades per trobar fàcilment alguna cosa que busquem, o per entendre com funcionen els enllaços a les pàgines, entre altres coses.