sábado, 1 de noviembre de 2014

Com crear un Site?



Extret de http://www.forlandsaas.com/tv-radio-webnews/







Es coneix com a Site al conjunt de pàgines web enllaçades que mostren diferents parts del mateix. En general els llocs poden ser d'empreses, serveis, informació, educació, tecnologia, etc. Els llocs sobre una persona solen cridar Pàgines personals (Home).


Generalment, els sites posseeixen una estructura similar, la qual cosa ens pot servir de vegades per trobar fàcilment alguna cosa que busquem, o per entendre com funcionen els enllaços a les pàgines, entre altres coses.


Al site, hi podem accedir fàcilment a través del google sites.


Que és google sites?


Google Sites és una aplicació online gratuïta oferta per l'empresa nord-americana Google. Aquesta aplicació permet crear un lloc web o una intranet d'una manera tan senzilla com editar un document. Amb Google Sites els usuaris poden reunir en un únic lloc i d'una forma ràpida informació variada, inclosos vídeos, calendaris, presentacions, arxius adjunts i text. A més, permet compartir informació amb facilitat per veure-la i compartir-la amb un grup reduït de col·laboradors o amb tota la seva organització, o amb tothom.


Algunes de les característiques principals de Google Sites són:

-Fàcil creació de plantilles.
-No requereix programació com l'HTML o CSS.
-Plantilles de disseny disponibles.
-Fàcil maneig d'arxius.
-Creació d'intranets, pàgines d'empleats, projectes, etc.

A continuació, explicaré els passos per crear un site:


1) Primer de tot, hem d'iniciar sessió a la nostre compte de gmail. Tot seguit, anem a l'aplicació de sites i cliquem a sobre. 




2) Tot seguit, ens dirigirà a unaltre pàgina. Hem de clicar l'opció de CREAR.



3) Per últim, hem de seguir les instruccions que ens donen per crear el nostre SITE. Podem posar nom el nostre site, i crear la nostre pròpia plantilla d'acord amb el tema en qüestió del site.


A classe, hem dut a terme una creació d'un site. Aquesta vegada el tema era la música dels anys 70. El que he fet jo principalment ha sigut crear un site desde google sites, i fer una subdivisió dels diferents tipus de música dels 70 i explicant a cada tipus de música el grup o cantant més important d'aquell gènere.


La direcció del meu site és la següent: https://sites.google.com/a/blanquerna.url.edu/ed-infantil-musica-dels-70/


Com que mai havia fet un site, m'ha servit força l'ajuda de les companyes i a més, el tutorial que hi ha continuació. Es força interessant i explica pas a pas com crear i personalitzar el teu pròpi site.

                   

Un cop fet el meu pròpi site, crec que és una eina clara i senzilla. A més a més, penso que és molt important que el nostre lloc web estigui estructurat. (tant el site com la informació) per d'aquesta manera facilitar l'informació al lector.


Fonts d'informació: Coneixements pròpis

No hay comentarios:

Publicar un comentario