martes, 2 de diciembre de 2014

Comunicador en xarxa: Carles Capdevila

Extret de http://seguimacarlescapdevila.blogspot.com.es/





Carles Capdevila i Plandiura (Els Hostalets de Balenyà, Osona, 13 d'agost de 1965) és un periodista i guionista català, actual director del diari Ara. 






Ha presentat i dirigit el programa Eduqueu les criatures a Catalunya Ràdio i el programa Qui els va parir a TV3. Va ser subdirector del programa Malalts de tele. Va dirigir la secció Alguna pregunta més, dins d'Els matins deCatalunya Ràdio. Va rebre el premi Pere Quart d'humor i sàtira el 1999 pel llibre Criatura i companyia

A partir del seguiment que hem fet d'en Carles Capdevila per totes les seves xarxes socials (twitter, facebook, vídeos d'entrevistes o events, articles del diari Ara etc) hem arribat a la conclusió que és un comunicador eficaç, ja que sempre informa sobre tots els temes d'actualitat i alhora en dóna la seva opinió. A més, sap com atraure l'atenció de cadascún dels oients ja que diu les coses clares i precises i d'aquesta manera se'l pot entendre més fàcilment.


Podem dir que ha sigut una experiència satisfactòria poder conèixer aquest comunicador més a fons ja que hem trobat que parla de temes força interessants i engrescadors i a més, amb un domini de la llengua escrita força extensa.

Per més informació, podeu fer un cop d'ull al nostre blog: 
http://seguimacarlescapdevila.blogspot.com.es


Fonts d'informació: A partir de la investigació amb grup de diverses xarxes socials

No hay comentarios:

Publicar un comentario