domingo, 12 de octubre de 2014

Google drive i treball coperatiu

Extret de: https://itunes.apple.com/




Google drive és una eina que ens ofereix google per desar, editar, comentar, compartir i publicar documents on-line de manera privada o en grup. Amb google drive podem crear documents de text, presentacions, formularis, fulls de càlcul entre d'altres tipus de documents. Permet treballar en equip, alhora i al mateix document i d'aquesta manera podem observar els canvis en temps real. 


Per tal de posar en pràctica aquestes diferents eines, a classe s'ha proposat un treball amb el tema 'Els ordinadors i els llibres digitals a les aules', utilitzant l'eina de google Docs, de presentacions i de formularis de google.

El meu grup format per l'Anna Fernández, l'Eva García, la Sara García i jo, hem elaborat el següent treball a partir dels nostres pròpis coneixements i informació que hem cercat a partir d'un procés d'investigació inicial del tema en qüestió.


Google docs: Hem elaborat un petit treball relacionat amb el tema inicial. Nosaltres pensem que és molt important l'ús complementari dels llibres digitals amb els llibres de papers. Per altre banda però, les tecnologies han aportat moltes coses bones a les nostres vides com ara: comoditat, economia, interacció i coneixement amb altres persones i el món.




Presentació: A part de presentar el nostre treball d'una manera més visual, hem afegit un vídeo que hem trobat força interessant i el qual ens parla de les aules 2.0. Un tema força polèmic en els darrers anys. 





Formularis: Hem elaborat unes preguntes relacionades amb ''Els ordinadors i els llibres digitals a l'aula'' per saber què n'opina la gent sobre el tema. A continuació, hi ha un formulari amb les preguntes i un altre amb les respostes que hem obtingut del qüestionari.






Google Drive és un una eina força important on es pot emmagatzemar i administrar tots els teus arxius al núvol i d'aquesta manera es pot accedir des de qualsevol dispositiu sense tenir en compte el lloc on siguis. 




Fonts d'informació: Coneixements pròpis i https://www.google.es/intl/ca/drive/

No hay comentarios:

Publicar un comentario