jueves, 16 de octubre de 2014

Què és Prezi?


Extret de: http://www.presentable.es/





El Prezi és una eina per fer presentacions. Es caracteritza principalment perquè, a diferència del power point, el prezi utilitza recursos cronològics i audiovisuals per fer la presentació més amena, i creativa, que capti l'atenció del públic. 
Amb aquest tipus de presentació, es pot esquematitzar la informació i navegar per la presentació. A part es pot ampliar o reduir la vista.



Cal destacar que Prezi permet treballar on-line amb totes les seves eines de forma gratuïta, encara que inclou diferents modalitats de pagament gràcies a les quals es pot tenir més capacitat d'emmagatzematge, o el privilegi d'ocultar els treballs on-line i protegir-los.


·Per què serveix?

Té la mateixa funció que un power point, serveix per fer presentacions davant d'un públic. Una de les diferències és que amb el prezi pots anar navegant per les diferents imatges i les pots anar ampliant i reduïnt.

Com totes les coses, aquest programa té els seus aventatges i els seus inconvenients, els quals són:

Aventatges:


-Presentacions molt visuals. 
-Amplies possibilitats de crear expectació i sorprendre, omplint de disseny el nostre contingut. 
-Fantàstiques possibiltats per desenvolupar argument deductius i inductius. 
-És una aplicació amb eines propies per a promocionar la nostra historia en la red.

Inconvenients:


-Presentacions amb una línia argumental única. 
-No permet crear enllaços a altres documents o pàgines web. 
-Es necessiten dots de compte contes per a adaptar el nostre argument amb el que es posi en el Prezi. 
-Desenvolupament d’animacions des de l’aplicació és limitada.



A classe hem dut a terme una activitat amb el prezi, la qual el tema eren els gossos. A partir d'aquí, he pogut tenir l'experiència de fer un prezi ja que mai havia fet un i no sabia pas com s'utilitzava. A mida que anava fent, anava explorant les diferents opcions que hi ha i de mica en mica m'he anat sortint. Gràcies això, he aprés que un prezi permet explorar imatges/persones/animals a partir del propi objecte i que és un programa per fer zooms. Penso que és molt important alhora d'elaborar un prezi s'ha de començar amb una foto ja que d'aquesta manera amb els diferents elements es pot presentar la totalitat.






Fonts d'informació: Apunts a classe i http://usoprezi.blogspot.com.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario