sábado, 18 de octubre de 2014

Com editar vídeos amb Youtube

Extret de: http://www.youtube.com/yt/brand/ca/downloads.html


Youtube és un lloc web en el qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos. Va ser creat per tres extreballadors de PayPal el febrer de 2005
YouTube fa servir un reproductor en línia basat en Adobe Flash per mostrar el seu contingut. És molt popular gràcies a la possibilitat d'allotjar vídeos personals de manera senzilla. Allotja una varietat de clips de pel·lícules, programes de televisió i vídeos musicals


Malgrat que les normes de YouTube impedeixen pujar vídeos amb drets d'autor, aquest material existeix en abundància. Els enllaços a vídeos de YouTube poden ser també inserits en blogs i llocs web personals fent servir API o incrustant codi HTML.


Amb l'Editor de vídeo, es pot:

-Combinar diversos vídeos i imatges que s'hagi pujat per crear un vídeo nou.
-Retallar clips per personalitzar la seva durada.
-Afegir música a vídeos a partir d'una biblioteca de pistes aprovades.
-Personalitzar clips amb eines i efectes especials.

Extret de: https://support.google.com/youtube
En l'anterior imatge podem veure les diferents opcions que ens ofereix l'editor de youtube com per exemple ens permet insertar fotografíes, música, vídeos i lletra. 

Es pot accedir a l'editor per mitjà de: http://www.youtube.com/editor.

Amb aquestes eines, es pot combinar clips per crear nous vídeos i publicar-los a YouTube amb un sol clic. Per accedir al editor de vídeo primer de tot, es té que accedir a una compte de youtube i clicar en el botó 'editar' a dalt a la part dreta.

A partir d'aquí, vaig intentar crear un vídeo a través de l'editor de youtube. El resultat ha estat prou bo ja que pensava que seria més díficil però amb una mica de pràctica em vaig poder ensortir bastant bé.

El video és el següent:





Aquesta activitat ha estat força interessant ja que he pogut treballar amb les eines de l'editor de youtube, he après com insertar les diferents diapositives i per últim com insertar la música d'acord amb el què jo volia expressar per mitjà de les imatges i del tema en qüestió. 


Fonts d'informació: youtube  i https://support.google.com/youtube/answer/183851?hl=es

No hay comentarios:

Publicar un comentario